Datum: 01-06-2023 - 17:44
23
okt
'16

De Speelakker op de kaart bij het TV West programma 'Van de Kaart'.

Hoewel het speelseizoen van De Speelakker is afgelopen, opent de Noordwijkerhoutse waterspeeltuin op woensdag 26 oktober om 16:30 uur toch weer de poort. Dan is De Speelakker namelijk eindpunt van het TV West programma Van de Kaart. Fans van De Speelakker zijn van...

harte welkom om hierbij aanwezig te zijn!

Op woensdag 26 oktober is het programma Van de Kaart in Noordwijkerhout. In dit programma moet presentator Jet Sol in een rechte lijn op de kaart van A naar B zien te komen. Samen met cameravrouw Annelies Dijkman en geluidsman Kees van de Knaap gaat Jet op pad.

Onderweg moet ze dwars door huizen, bedrijven, over de schutting en door het water. Het eindpunt is dit keer De Speelakker. Op woensdag tussen 16:30 en 18:00 uur wordt Jet hier ingehaald. Iedereen is daarbij natuurlijk van harte welkom! Donderdag 17 november om 17:00 uur is het bij Omroep West te zien en wordt daarna elk uur herhaald.

 

Iedereen kan zich aanmelden als eindpunt van een aflevering van Van de Kaart. Op de uitnodiging van De Speelakker is heel enthousiast gereageerd. Dus nodig Jet uit om je straat, brommervrienden, breiclub of sportvereniging eindpunt te laten zijn in één van de komende afleveringen. Geef je op door een mailtje te sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

De Speelakker is (op de 26e na) tot voorjaar 2017 gesloten. Intussen worden voorbereidingen getroffen voor het nieuwe seizoen. Aanmeldingen van nieuwe vrijwilligers, donateurs en sponsors zijn zeer welkom! Meer informatie op de website: www.speelakker.nl.

Tekst De Speelakker - foto's TV West en BON.