Datum: 01-06-2023 - 18:45
21
okt
'16

28 oktober Kerkenveiling Sint Victorkerk.

Op vrijdagavond 28 oktober begint om 19.30 uur de traditionele kinderveiling met aansluitend de kerkenveiling van de St. Victorkerk-parochie in het Victorhuis. Een gezellige avond waarop vele verschillende veilingitems onder de hamer komen. De opbrengst van de lotenverkoop en veilingavond...

is onder andere bestemd voor de eigen parochie, maar ook voor de priesters/ missionarissen uit de St. Victorparochie en een aantal projecten waaraan één van onze parochianen is verbonden. Zoals gebruikelijk worden deze avond de drankjes en hapjes aangeboden door het Veilingcomité.

De notaris verricht de trekking van de loterij op de veilingavond om 24.00 uur. De uitslag van de loterij staat vermeld in het Zevenblad van december en op de website www.parochiesnwh.nl.

Wanneer u zelf niet in de gelegenheid bent om naar de veilingavond te komen kunt u ook uw opdracht doorgeven aan Johan Oostdam tel. 0252-374991 of per e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..