Datum: 09-07-2020 - 02:31
20
okt
'16

Wie durft te sporten op Halloween???

Op maandagavond 31 oktober is het griezelig sportief in de Schelft Maandagsewetering in Noordwijkerhout. Op deze Halloween-avond organiseert Optisport de Schelft de speciale Optisport Fright Night.....brrrrr. Op deze avond zijn er 4 workouts te volgen in Halloween-style...

18.30 uur HITT
19.15 uur Power
20.15 uur Buikspierkwartier
20.30 uur Zumba

Voor aanvang van de lessen is er vanaf 18.00 uur de mogelijkheid je te laten schminken. Verkleed komen is leuk, maar is uiteraard niet verplicht! De toegang naar de sporthal zal deze avond anders zijn dan normaal. Lukt het je de zaal te bereiken zonder te schrikken?

Na afloop van de Zumba om 21.30 uur wordt je in de foyer van de Schelft een pizzapunt aangeboden door Restaurant la Madonna. Mocht je voorheen nog twijfelen een groepsles te volgen, dan is dit je kans om onherkenbaar mee te doen!

De workouts zijn zowel voor leden als niet-leden van Optisport toegankelijk. Ben je nog geen lid, meld je dan voor de les bij de receptie van de Schelft. Je ontvangt dan een weekpas waarmee je een week gratis en vrijblijvend sporten kunt uitproberen.

Tot 31 oktober, je bent van harte welkom! Voor meer informatie kijk op www.optisporthealthclub.nl/noordwijkerhout of bel met de receptie van de Schelft 0252-376241.

Tekst en foto Optisport De Schelft.