Datum: 10-08-2020 - 22:31
15
okt
'16

Suzanne van Gelderen 'verzint en wint' nieuwe naam blaaskapellenfestival Noordwijkerhout. (foto's)

Zaterdagmiddag 15 oktober op klokslag 16:11 uur klonken in de Havenstraat muzikale klanken van de Keietoeters. De kapel baande zich een weg richting Suzanne's Feest-shop om eigenaresse Suzanne van Gelderen te verrassen met een klinkende aubade. Suzanne heeft, net als...

vele anderen, meegedaan aan de onlangs uitgeschreven prijsvraag voor een nieuwe naam voor het blaaskapellenfestival dat op 17 juni 2017 gaat plaatsvinden, en zij heeft gewonnen! In een korte toespraak werd gememoreerd wat de prijsvraag zoal inhield en welke prijs er aan verbonden is.

Allereerst draagt Suzanne de eeuwige roem mee als naamgever van het festival en als 2e mag zij plaatsnemen in de publieke jury. Als bonus ontvangt zij, tijdens het uitoefenen van haar zware jury taak ook een Keietoeters VIP-behandeling.

 

Na de bekendmaking van het prijzenpakket was het de hoogste tijd om de naam te onthullen. De nieuwe naam voor het Noordwijkerhoutse muziekfestijn is 'Toeteren Op De Keien'. Een bijpassend logo (knap ontworpen door Stef Warmerdam) werd meteen mee onthuld en hangt vanaf maandag in de Feestshop.

Schrijf de datum van het nieuwe blaaskapellenfestval 'Toeteren op de Keien' in Noordwijkerhout alvast met een potlood in de agenda, zaterdag 17 juni 2017. Voor verdere informatie verwijzen we u graag naar de Facebookpagina: klik hier.

Foto's Cees van Zelst (logo ontworpen door Stef Warmerdam)