Datum: 16-05-2022 - 20:53
14
okt
'16

N442 De Zilk/Hillegom: deel wegafsluitingen uitgesteld.

Een deel van de eerder aangekondigde wegafsluitingen in oktober 2016 op de N442 (Hoogduinweg en Beeklaan) wordt uitgesteld. Het betreft de wegafsluitingen tussen de spoorwegovergang en de rotonde ’t Zand en de afsluiting tussen de Beukenlaan en de Regenvlietweg...

Vervallen wegafsluitingen
Tijdens de werkzaamheden die de provincie sinds 3 oktober uitvoert is gebleken dat er aanvullend onderzoek nodig is voor het aanbrengen van de damwanden. Hierdoor gaan de volgende eerder aangekondigde wegafsluitingen niet door:

*Tussen de spoorwegovergang en de rotonde ‘t Zand dag en nacht van maandag 17 oktober 09.00 uur tot woensdag 19 oktober 06.00 uur.
*Tussen de Beukenlaan en de Regenvlietweg overdag van woensdag 19 oktober tot vrijdag 21 oktober, van 06.00 uur 19.00 uur.

De wegafsluitingen en omleidingen worden naar verwachting enkele weken uitgesteld. Zodra het resultaat van de onderzoeken bekend is, wordt de planning aangepast en krijgt u hierover bericht.

Overige afsluitingen
Let op, de overige werkzaamheden en de daarmee gepaard gaande wegafsluitingen gaan wel door volgens planning: tussen de Leidsevaart en de Wilhelminalaan in Hillegom is de N442 in beide richtingen afgesloten in de avonden en nachten van maandag 17 oktober tot zaterdag 22 oktober, van 19.00 uur tot 6.00 uur.

Werkzaamheden:
Onder het groot onderhoud valt onder meer het vervangen van het asfalt en het verplaatsen van de bushaltes ter hoogte van De Zilk, zodat de bussen niet meer op de weg hoeven te stoppen.

Daarnaast wordt de verkeersveiligheid bij kruisingen en fietsoversteken verbeterd. De werkzaamheden zijn naar verwachting eind december 2016 afgerond.

Hinder
Hoewel de provincie er alles aan doet om de overlast tot een minimum te beperken, is hinder niet te voorkomen. Wij vragen hiervoor uw begrip.

Tekst Provincie Zuid-Holland. (klik hier voor meer info)

Klik op de kaart voor een vergroting.