14
okt
'16

Toneelvereniging ODI komt met de leuke komedie 'Help...ik krijg een kind!'.

Naar goede traditie start toneelvereniging ODI het nieuwe seizoen met een leuke komedie. Het is dan ook lachen geblazen met: Help...ik krijg een kind! ‘Help! Ik Krijg een Kind’ is een absurd toneelstuk. Twee acteurs komen tijdens de uitvoering niet opdagen... Hoe moet dat nu verder?...

Het verhaal gaat over een man die door de computer van de belastingdienst ingedeeld wordt in een andere schaal, omdat deze heeft beslist dat hij zwanger is. Zijn hele omgeving neemt dit bericht voor waar aan.

Het is toch heel normaal dat een man zwanger is? Begint de man langzaam gek te worden, of is er meer aan de hand met deze computer? Computers kunnen toch niet praten? En mannen kunnen toch helemaal niet zwanger zijn? Hoe moet dat nou met 2 spelers minder?

En wat heeft Gerard Joling met dit alles te maken? Zoals eerder vermeld, het is een absurd toneelstuk en daarom erg grappig. Zet u schrap voor een absurd avondje lachen.

Data  en reserveren.
Dit stuk is te zien op 18 en 19 november 2016 in De Schelft in Noordwijkerhout, en op 26 november in Trefcentrum De Duinpan in De Zilk. Om 19:30 uur gaat steeds de zaal open. Aanvang steeds om 20:00 uur.

Kaartjes zijn 8 euro pp en kunt u reserveren op de website: www.toneelverenigingodi.nl of zijn vanaf 24 oktober te koop bij Suzanne’s Feetshop in de Havenstraat, Wagenaar&van Halem in Noordwijkerhout en bij M-kappers in De Zilk en bij drogisterij Letschert in Hillegom.

Oproep aan oud-leden
ODI viert dit seizoen haar 65-jarig jubileum en wil daarom alle oud-leden uitnodigen voor de voorstelling van ‘’help ik krijg een kind’’ op 19 november.

Oud-leden kunnen zich aanmelden voor gratis kaartjes (maximaal 2 per oud-lid) door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met daarin vermelding van naam en de periode waarin met (ongeveer) lid is geweest.

 

Nieuwe leden
Omdat ODI zoekt naar nieuwe leden voor de spelersgroep, de decorgroep en de grimegroep is er op 19 november ook de mogelijkheid om te komen kijken naar het stuk voor mensen die interesse hebben om lid te worden. Als men dit wil kan men ook mailen.

Tekst en foto's Toneelvereniging ODI.