Datum: 14-08-2020 - 04:31
13
okt
'16

De Duinknijnen zijn (bijna) klaar voor het nieuwe seizoen.

De Duinknijnen zijn ontwaakt uit hun zomerslaap en weer volop in beweging gekomen om voor komend seizoen hun 25e Prinsenpaar der Dwergknijnen én natuurlijk het 49e Prinsenpaar der Duinknijnen te kiezen. De opvolgers van Prins Jut & Prinses Jul der Dwergknijnen en...

van Prins Florus & Prinses Fauna der Duinknijnen staan dan ook al te trappelen van ongeduld. We willen deze mooie feestavonden natuurlijk weer met zoveel mogelijk mensen gaan vieren en daarom zal de entree voor de vrijdagavond GRATIS zijn en op de zaterdagavond slechts € 5,- p.p.

Op Basisschool de Egelantier is op dit moment een heuse strijd aan gestart bij de jongens van groep 8, want welke nieuwe Prins zal er met welke nieuwe Prinses vrijdagavond 6 november in de spotlight komen te staan bij de Dwergknijnen?

Bij de Duinknijnen zijn al een aantal vergaderingen geweest en gaan de eerste namen van Prins kandidaten dan ook al door het dorp. Er zijn natuurlijk een aantal potentiële kandidaten binnen de Duinknijnen.

Maar wie o wie zal er op zaterdag 5 november als 49e Prins der Duinknijnen worden gepresenteerd als allerhoogste man van het Duinknijnenrijk middels de welbekende, wederom zeer unieke, stunt?

Dit mag u allemaal natuurlijk niet missen, daarom bent u van harte welkom op vrijdagavond 4 november vanaf 19.00u in Trefcentrum De Duinpan voor de bekendmaking van het 25e Jeugdprinsenpaar der Dwergknijnen.

 

Vervolgens gaan we door op zaterdagavond 5 november vanaf 20.30u met de bekendmaking van de 49e Prins der Duinknijnen. WIJ KUNNEN U AL ÉÉN DING VERKLAPPEN, MIS DIT NIET!

Voor de laatste info kunt u kijken op www.duinknijnen.nl alweer u zich tevens kunt aanmelden op onze Facebook en Twitter pagina’s.

Tekst De Duinknijnen.