Datum: 10-08-2020 - 10:32
14
okt
'16

Wil jij nieuwe sporten proberen? Grijp dan nu je kans voor bowlen en golf.

Bowlingvereniging Noordwijkerhout start op maandag 31 oktober met een kennismakingsperiode BOWLEN voor kinderen uit groep 7 en 8. Onder leiding van een gediplomeerde trainer krijgen de deelnemers vier weken les bij All American Bowling. In vier lessen leer je hoe je met...

effect kan gooien voor zoveel mogelijk strikes. Hoe je die laatste pin ook nog om kan krijgen voor zoveel mogelijk spares. En hoe je het meeste plezier beleeft aan je eigen spel en dat van de anderen.

Naast deze kennismakingslessen organiseert de vereniging dit schooljaar ook weer de voorrondes voor het NK schoolbowlen voor kinderen uit groep 7 en 8.

Hierover krijgen de kinderen binnenkort meer informatie op school. Deze lessen zijn een goede voorbereiding om in januari deel te nemen aan de voorrondes.

In dezelfde week start Golfschool Tespelduyn op woensdag 2 november met een kennismakingsperiode GOLF. Tijdens de eerste 4 golflessen nemen golfpro’s alle basisslagen door. Ver slaan, korte slagen en holes spelen.

Voor de spelers die minimaal 3 van de 4 lessen zijn geweest sluiten ze af met een golfwedstrijd tijdens de 5de les. Zo kan je in het bezit komen van het golfjeugdbewijs.

De basisschooljeugd van groep 3 t/m 8 kan zich inschrijven voor de les van 15.00 tot 16.00 uur en de jeugd van 12 tot 18 jaar kan zich inschrijven voor de les van 16.00 tot 17.00 uur.

Wil jij meedoen met deze kennismakingslessen? Ga dan snel naar www.noordwijkerhoutinbeweging.nl en schrijf je in!

De gemeente Noordwijkerhout stimuleert een gezonde en actieve leefstijl onder inwoners. De Sport- en Beweegcoaches helpen daarbij. Samen zorgen zij voor een beweegaanbod tijdens en na schooltijd, bij de sportvereniging, in de woonomgeving of in de zorginstelling.

Het complete aanbod aan activiteit is zichtbaar op www.noordwijkerhoutinbeweging.nl en u kunt contact met ze opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Je kunt de activiteiten van de Sport- en Beweegcoaches ook volgen op Facebook, klik hier.

Tekst Sportcoach Noordwijkerhout.