13
okt
'16

Thee & Theater blijkt een goede combi.

Reeds enige tijd bestaat er een samenwerking tussen De Muze en Landgoed & Golfbaan Tespelduyn. Deelnemers aan golfwedstrijden kunnen kaartjes voor voorstellingen in De Muze winnen en onlangs konden de gasten van het Noordwijkerhoutse landgoed een 2e gratis kaartje...

krijgen voor de herfstbioscoop bij een besteding in het restaurant. Vanuit de succesvolle samenwerking komen De Muze en Tespelduyn nu met een nieuwe actie.

Regelmatig vinden in De Muze diverse opera’s en balletvoorstellingen plaats. In samenwerking met Tespelduyn heeft het theater weer een leuke actie opgezet. Deze actie betreft een combinatieticket bestaande uit een High Tea op Tespelduyn en toegang tot een opera of ballet voorstelling in De Muze.

Natasja Heemskerk, directeur van De Muze licht vol enthousiasme toe; “hoe leuk is het om voorafgaand of na een mooie opera of balletvoorstelling te genieten van een High Tea met heerlijke zoete en hartige lekkernijen. Een ideale combinatie voor een compleet én gezellig uitje.”.

Peter Duivenvoorde van Landgoed Tespelduyn is zeer tevreden over de samenwerking: “reeds vanaf het begin van onze samenwerking hebben wij een goed gevoel.

Niet alleen omdat wij beiden snel ter zake komen, maar ook omdat onze doelgroepen erg goed op elkaar aansluiten. Voor dit theaterseizoen zijn voor liefst 14 voorstellingen combitickets verkrijgbaar”.

Reeds op donderdag 20 oktober vindt de eerste voorstelling plaats en wel de legendarische musical Miss Saigon. Dit epische liefdesdrama vertelt het tragische verhaal van de jonge prostituee Kim, die door de oorlog haar ouders heeft verloren en verliefd wordt op de Amerikaanse soldaat Chris. Hun levens worden echter weer gescheiden door de val van Saigon.

De opera Cosi Fan Tutte gecomponeerd door Wolfgang Amadeus Mozart is volgende voorstelling en vindt plaats op zondag 23 oktober. Het verhaal gaat over de onbetrouwbaarheid van vrouwen in de liefde.

De combitickets voor Theater & High Tea kosten slechts € 35,- en zijn te verkrijgen bij de balie in De Muze. Meer informatie: www.demuzenoordwijk.nl of 071 – 364 62 26.

Tekst en foto's Tespelduyn en De Muze.