Datum: 09-12-2021 - 05:56
06
okt
'16

Workshop: Buiten koken op houtvuur op Nieuw Leeuwenhorst.

Hou je van koken en ben je niet vies van avontuur? Tijdens deze workshop leer je heerlijke gerechten klaarmaken op houtvuur op Nieuw Leeuwenhorst Westeinde t.h.v. nr. 79 in Noordwijkerhout. Stel je de geur van vers gebakken brood voor, die zich vermengt met de geur van vlees...

Zelf hout op het vuur gooien, nadat je het bij elkaar gesprokkeld hebt. Tussen de bomen verderop zie je een rookpluim opstijgen vanaf een vuurtafeltje waar een grote pot koffie op staat te pruttelen.

Vuur stoken, koken, eten, drinken en samen bezig zijn in een natuurlijke omgeving. Dat zijn de ingrediënten van deze workshop. Bij de start wordt begonnen met gevulde broodjes en taart is het dessert. De tussengerechten zijn een verassing. Een unieke workshop voor iedereen die van avontuur en lekker eten houdt.

Reserveren en kosten
De workshop wordt georganiseerd door Het Buiten en is op zaterdag 15 oktober 14:00 - 19:30 uur. Voor meer informatie en om jezelf aan te melden, mail je naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Deelname aan de workshop kost 45 euro. Beschermers van het Zuid-Hollands Landschap profiteren van 5 euro korting door 'ZHLbeschemer' te vermelden bij inschrijving. Meer info klik hier.

Week van het Landschap
Deze activiteit maakt onderdeel uit van de Week van het Landschap, die van 15 t/m 23 oktober gehouden wordt door de provinciale Landschappen. In deze periode worden er in het hele land extra activiteiten georganiseerd, waarmee je natuur en landschap in jouw buurt kunt beleven. 

Tekst en foto Zuid-Hollands Landschap.