Datum: 27-10-2021 - 14:26
06
okt
'16

Oproep: grafisch vormgevers, kunstenaars & sponsors 'Laat je grafische vleugels zien rond Lichtjesavond 2016'.

De organisatie van Lichtjesavond 2016 (klik hier voor 2015) is op zoek naar ontwerpen van setjes vleugels, die dan megagroot geprint worden op banners van 3 bij 2,5 mtr. Deze banners komen rondom de Witte Kerk in het licht te staan tijdens de decemberdagen en 'Lichtjesavond 2016'...

Op de 'Lichtjesavond' kan het winkelend publiek met die ‘verlichte vleugels’ met sponsorlogo en hashtag, #vleugelsNWH #NOVederlicht #bedrijf, op de foto gaan. Voor de fun of om als kerstkaart te gebruiken.

Natacha Hulsebosch en Erna Schenk-Dekker die het project hebben bedacht, gaan onder de vleugel van NOV op zoek naar ontwerpers en kunstenaars die ontwerpen van vleugels hebben of kunnen maken. Deze vleugels worden op grote banners geprint. We zoeken ook sponsoren, die voor max. € 100,- met hun logo mee willen gaan op de banner.

De grafisch ontwerpers en kunstenaars uit Noordwijkerhout en De Zilk krijgen exposure. De sponsors gratis exposure en verspreiding door de hashtags, de leukste foto’s kunnen zij zelf weer op een makkelijke communiceren, via facebook, twitter of instagram. Sponsors kunnen er zelfs een wedstrijd van maken wie de leukste vleugelfoto maakt.

- Aanmelden om mee te doen kan tot 19 oktober. (krijg je formuliertje toegezonden)
- Aanleveren van het ontwerp kan tot 6 november (deelnemers uit Noordwijkerhout of De Zilk).
- Selectie van de werken zal 8 november bekend zijn.

Mail je aanmelding/ontwerp/idee/sponsorlogo naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met vermelding: vederlicht. De inzending van het ontwerp geeft geen garantie op selectie of deelname. Er is een selectiecommissie die bepaald of de ontwerpen geschikt en haalbaar zijn, over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. 3Dkunst graag in overleg over formaten.

Het idee: Mensen staan allemaal even stil tijdens de december wintermaand, we missen onze geliefden en we kijken terug, we tanken bij en kijken naar de nieuwe plannen en doelen van volgend jaar. Trek je vleugels aan en voel je vederlicht. LICHTJESAVOND NOV Noordwijkerhout beloofd weer een groot succes te worden.

Klik hier voor de promotie- en aanmeldingsfolder in PDF.

Tekst en foto's: Erna Schenk-Dekker, Natacha Hulsebosch (Pixit) i.s.m. NOV.