Datum: 02-10-2023 - 01:17
09
okt
'16

'Creatieve bijbelse dialogen' met Nel Hogervorst in Pallium.

Op dinsdag 11 oktober geeft Nel Hogervorst van 14:00 tot 16:00 uur een interactief Bibliodrama. Spelenderwijs ontdek je hoe een Bijbelverhaal jouw levensverhaal belicht, en hoe jouw verhaal weer meespeelt in de uitleg van een Bijbelverhaal. Deze middag staat in het teken...

van creatief en persoonsgericht omgaan met de Bijbel. Je gaat met elkaar onderzoeken welke rollen er in een Bijbelverhaal zitten. De bijeenkomst bestaat uit drie fasen: opwarming, je inleven en spelen van een fragment van een verhaal en het nagesprek.

Je speelt een personage uit het verhaal op de manier waarop jij veronderstelt hoe die denkt, voelt en handelt. Het kan dus best zo zijn dat je een verhaal zo interpreteert dat het je onverwachts raakt. Zo kom je dichterbij een Bijbelverhaal en daarmee ook dichter bij jezelf en je geloof.

Geïnteresseerd om in deze creatieve Bijbelse dialogen? Kom dan op 11 oktober van 14:00 tot 16:00 uur naar Palliam, Nieuwe Zeeweg 75 in Noordwijk. Inschrijven kan via www.palliam.nl. Deelnemen kost € 5,- (of minder of meer).

Voor meer informatie over deze -en andere- bijeenkomsten: Tiny van Westerop, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 071-3612590. Zie voor het volledige programma: www.palliam.nl.

 

Tekst en foto (Nel Hogervorst) Palliam.