Datum: 27-01-2020 - 20:49
07
okt
'16

'Labyrint langs de vloedlijn' met Nel Hogervorst.

Op maandag 10 oktober om 13:30 uur uur kan je samen met Nel Hogervorst, een labyrint gaan lopen langs de vloedlijn van de Duindamseslag. Het labyrint is een oeroud symbool voor de zoektocht naar bezinning en bezieling. Je loopt een geleid pad langs de vloedlijn waarbij je...

niet naar een weg hoeft te zoeken. Dat maakt dat je je zowel kunt ontspannen als concentreren. Op weg naar binnen laat je los wat je achter je wilt laten: verdriet, boosheid of schuldgevoel. Door die gevoelens te ervaren kan je ze een plaats geven.

Daardoor maak je ruimte voor nieuwe ervaringen en kom je dichterbij jezelf. In het midden van het labyrint kan je nieuwe gevoelens ervaren. Het lopen kan je helpen bij het vinden van je eigen kernwaarden. Van datgene waar je echt voor wilt gaan.

Op 10 oktober is de start om 13:30 uur met een kop koffie of thee bij restaurant De Duinrand, Duindamseweg 17 in Noordwijk. Daarna ga je lopend of fietsend naar het strand (1 km) voor het labyrint. Rond 16:00 uur is het afgelopen. Inschrijven kan via www.palliam.nl. Deelnemen kost € 5,- (of minder of meer).

Voor meer informatie over deze -en andere- bijeenkomsten: Tiny van Westerop, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 071-3612590. Zie voor het volledige programma: www.palliam.nl.

 

Tekst en foto (Nel Hogervorst) Palliam.