Datum: 09-07-2020 - 10:37
05
okt
'16

NWH Jobs genomineerd voor Sterkste Schakel Verkiezing 2017.

NWH Jobs uit Noordwijkerhout is onlangs genomineerd voor de Sterkste Schakel Verkiezing, de regionale verkiezing voor ondernemingen die uitblinken op het gebied van service en klantgerichtheid. De verkiezing wordt jaarlijks georganiseerd door het zakenmagazine...

Rijnstreek Business in samenwerking met de Sterkste Schakel Kring, waarin onder andere zitting hebben Grant Thornton, de Kamer van Koophandel Haaglanden, VNO/NCW Rijnland, TeekensKarstens Advocaten en tal vertegenwoordigers van lokale ondernemersverenigingen.

De Sterkste Schakel verkiezing, bedoeld voor ondernemingen in de Rijn- en Veenstreek, de Leidse regio, de Duin- en Bollenstreek en Nieuw Vennep, wordt in 2017 alweer voor de veertiende keer gehouden en heeft inmiddels de nodige waardering van ondernemers ondervonden. Dat komt vooral omdat de deelnemende ondernemingen worden voorgedragen door collega ondernemers en/of bestuurders uit de regio.

NWH Jobs is juist daarom bijzonder trots met de nominatie. Het is een teken van erkenning, zeker in een tijd waarin het in stand houden en uitbouwen van zakelijke relaties meer tijd en energie vergt dan voorheen.

NWH Jobs is dé specialist in het uitzenden van flexibel, gekwalificeerd en gemotiveerd personeel. NWH Jobs is sterk vertegenwoordigd in de agrarische sector. Maar ook voor vacatures binnen techniek, bouw, productie of logistiek zorgen zij voor de juiste match tussen werkgever en werknemer.

De sectoren waarin gestreden zal worden zijn Detailhandel met meer en minder dan 10 medewerkers, Groothandel, Automotive, IT & Communicatie, Bouw, Installatie & Techniek, Dienstverlening, Horeca, Toerisme & Recreatie en ten slotte Internationaal Zakendoen.

Uit alle voordrachten worden negen sectorwinnaars (finalisten) geselecteerd. De sectorwinnaars en de uiteindelijke overall-winnaar worden gekozen door een deskundige jury, bestaande uit vertegenwoordigers van brancheorganisaties en winnaars van voorgaande edities.

De finale is in het voorjaar van 2017 en wordt gehouden in Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk. Dan wordt bekend gemaakt wie zich de Sterkste Schakel 2017 mag noemen. Meer informatie over de verkiezing kunt u lezen op de website www.sterkste-schakel.nl.

Foto Rijnstreek Business.