Datum: 27-01-2020 - 19:27
05
okt
'16

Cursus ‘De symbolische betekenis van getallen’ door Thea van Schooten in Palliam.

In Palliam, centrum voor zingeving & levenskunst, zal op woensdag 12 oktober en 9 november van 10:15 uur tot 11.30 uur de cursus ‘De symbolische betekenis van getallen’ gegeven worden. Al in oude culturen hielden de mensen zich bezig met de symbolische betekenis...

van getallen. In deze cursus wordt gezocht naar de samenhang van je leven door getallen als uitgangspunt te nemen. De achterliggende filosofie is dat we allemaal een doel in het leven hebben. De uitdaging is om een manier te vinden die dat voor jou zichtbaar maakt. Thea zal een korte introductie geven en daarna kun je het getal gaan ontdekken wat bij jou past.

De cursus wordt geleid door Thea van Schooten, die dankzij haar opleiding tot goudsmid alles weet van tekenen, ruimtelijk vormgeven en edelsteenkunde. Bij Genezend Tekenen ontdekte zij hoe numerologie de complexiteit van onze wil kan duiden. Door dit alles te verbinden kan ze je helpen om meer uit jezelf te halen.

De cursus vindt plaats op woensdag 12 oktober en 9 november van 10:15 tot 11:30 uur. De kosten bedragen € 8,-. Inschrijven kan bij: www.palliam.nl. Voor meer informatie over deze bijeenkomsten: Tiny van Westerop, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 071-3612590. Zie voor het volledige programma: www.palliam.nl.

Tekst en foto (
Thea van Schooten) Palliam.