Datum: 22-09-2020 - 16:26
03
okt
'16

Cambridge Certificate voor 61 leerlingen van het Teylingen College Leeuwenhorst.

Dit jaar namen maar liefst 61 leerlingen van het Teylingen College Leeuwenhorst deel aan de Cambridge exams. Het mondelinge deel vond plaats op school en voor de schriftelijke examens had de school een bus naar de examenlocatie in Den Haag geregeld. Eind juni kwam de...

langverwachte uitslag: alle leerlingen waren geslaagd! Op 27 september was het dan eindelijk zover: de uitreiking van de 39 FCE- en 22 CAE certificaten. Ouders en geslaagden werden gastvrij ontvangen in de hal van de school.

In zijn openingswoord benadrukte directeur Cees Slats dat het kunnen deelnemen aan de Cambridge examens voor alle leerlingen mogelijk is. Zo haalde Mike van der Sanden uit 3 Mavo het FCE certificaat. Trotse docent Inés Westerink reikte het hem uit. Cambridge coördinator Alice van Kesteren sprak namens de vakgroep Engels haar trots en felicitaties uit.

Nadat zij aan één FCE grade A en vier CAE grade A geslaagden hun diploma had overhandigd, kregen de overige leerlingen hun felbegeerde papiertje én een roos van hun eigen docent. Deze feestelijke uitreiking eindigde met een fotoshoot met alle geslaagde kandidaten. We kunnen terugkijken op een mooi Cambridge jaar!

Tekst en foto Teylingen College Leeuwenhorst.