Datum: 17-10-2021 - 02:15
04
okt
'16

Jubileumconcert Vrijetijdsorkest St. Jeanne d’Arc groot succes. (foto's)

Onder grote publieke belangstelling heeft het Vrijetijdsorkest van Muziekvereniging St. Jeanne d’Arc op 2 oktober in de Theaterzaal van De Schelft met een grandioos concert zijn 10-jarig jubileum gevierd. Voor dit concert heeft het orkest onder leiding van Dominic Sierat de afgelopen...

maanden een speciaal programma ingestudeerd met als thema Walt Disney. Diverse bekende melodieën uit Disney films werden met veel enthousiasme ten gehore gebracht.

De minirettes van St Jeanne d’Arc onder leiding van Mirella Walen gaven met hun dans een extra dimensie aan het nummer Aladdin. Minirette Marouscha Brouwer had een hoofdrol bij het uitbeelden van The Lion King. Zij kregen daarvoor een hartelijk applaus van het publiek.

De middag werd vol vaart gepresenteerd door Annemieke van der Ploeg. Hoe mooi muziek de spanning van een verhaal kan versterken bleek wel bij de vertelling van het sprookje Rapunzel. Daarna volgden nog vele hoogtepunten uit Jungle Book, Mary Poppins en Ratatouille.

Ter afsluiting zijn de grondleggers van het Vrijetijdsorkest, Henk de Bruin, Theo Duivenvoorde en Sjef Weijers, (zie eerste foto) tevens de eerste dirigent, in de bloemetjes gezet. De leden van het Vrijetijdsorkest kunnen tevreden terugkijken op een klinkend jubileumconcert.

Mocht u als muzikant geïnteresseerd zijn in dit ‘Vrijetijdsorkest’ kom dan op maandagmiddag tussen 14.30 en 16.30 uur eens geheel vrijblijvend binnenlopen bij de wekelijkse repetitie in ‘De Parade’, Van der Weijdenlaan 2a in Noordwijkerhout.

Tekst St. Jeanne D'arc. Foto's BON.

{gallery}11635{/gallery}