Datum: 25-02-2020 - 00:59
02
okt
'16

Afscheid vormt rode draad tijdens overvliegen bij scouting St.Jozef/Emerentiana groep (foto's)

De heerlijke najaarszon zorgde voor een vrolijk tintje tijdens het overvliegen bij Scouting St. Jozef/Emerentiana afgelopen zaterdagmiddag. Tijdens het overvliegen namen de kinderen afscheid van hun huidige speltak om door te gaan naar de volgende. De hele middag werd extra...

feestelijke door het 'Pokémon' thema waar zowel de leiding als kinderen hun uiterste best hadden gedaan om als Pokémon figuur te verschijnen.

In dit thema werden er door de kinderen diverse spelletjes gedaan op het Bavo-terrein. Met de spellen konden kinderen pokéballen verdienen die zij nodig hadden om hun groepsgenootjes over te mogen laten vliegen. Voor het daadwerkelijke overvliegen gleden de kinderen naar de volgende speltak via een zeepbaan.

Afscheid nemen vormde dit jaar de rode draad bij het overvliegen. Naast de overvliegende kinderen nam ook de voorzitter, Majella Zentveld, na 37 jaar afscheid van de scoutinggroep! Als een ware scout ging ook Majella over de zeepbaan. Hetgeen haar betrokkenheid voor de groep mooi illustreerde.

Namens de hele scoutingvereniging St. Jozef/Emerentiana willen wij Majella Zentveld bedanken voor haar inzet bij de groep. Bedankt!

Tekst Scouting St. Jozef/Emerentiana. Foto's BON.