Datum: 07-08-2020 - 20:40
30
sep
'16

Groot feest bij De Hafakker (30-jarig bestaan, opening nieuwbouw, renovaties) (foto's+filmpje)

Er zijn van die momenten dat er een aantal dingen tegelijk samenkomen en wat is er dan makkelijker en leuker om het met één groot feest gezamenlijk te vieren. Zo was er ook heel wat te vieren bij De Hafakker in Noordwijkerhout onderdeel van het Raamwerk...

Op donderdag 29 september organiseerde De Hafakker een Open Dag waarbij cliënten, medewerkers, omwonenden en genodigden van buiten welkom waren. Op deze Open Dag was er ook heel wat te vieren, de opening van de nieuwbouw, het 30-jarig bestaan van De Hafakker en de renovatie van de Waterjuffers en de Zorgboerderij.

De organisatie had voor een grote tent gezorgd om het feest in te vieren en dat was maar goed ook, want de regen kwam (sinds weken) weer ouderwets met bakken uit de lucht. Dat was jammer voor de buitenactiviteiten, maar het feest in de tent was er niet minder om.

De opening van het feest werd met een luide knal, gevolgd door confetti, via een druk op de knop gedaan door burgemeester Goedhart samen met Koos en Ginger. Manager Jeanet de Haas had nog een mooie onderscheiding voor drie cliënten die al 30 jaar bij de 30-jarige Hafakker, of op het terrein wonen.

Burgemeester Goedhart hing de onderscheiding om bij Ank van Breugel en Koos Elderhorst en Wim Tukker krijgt hem thuis omgehangen. Ginger kreeg als jonkie ook een onderscheiding en mocht samen met Koos en de burgemeester de opening doen.

Na de opening konden de aanwezigen genieten van een hapje en een drankje en was er voor iedereen een poffertjeskraam, een frietwagen en viskar. Tevens kon men de nieuwbouw van de drie gebouwen bekijken en de renovatie van de Waterjuffers en de Zorgboerderij (deze wordt in december officieel heropend).

Raamwerk - De Hafakker - Noordwijkerhout.

Raamwerk biedt ondersteuning en begeleiding op het terrein van wonen, dagbesteding en (para)medische zorg. De doelgroepen zijn kinderen met meervoudige beperkingen en volwassenen met een verstandelijke, lichamelijke en/of gedragsmatige beperking in de Duin- en Bollenstreek waaronder De Hafakker in Noordwijkerhout.

We hebben een filmpje voor u met daarin een spetterend optreden door de cliënten-dansgroep. Klik hier voor het filmpje.

Foto's BON