Datum: 27-10-2021 - 17:10
26
sep
'16

De strijd om het 'Prinsschap der Kaninefaaten' is begonnen. (8 kandidaten in training)

Het is bijna weer zover. De elfde van de elfde 2016 staat op het punt van beginnen. Tijdens deze gala-avond zal de 57e Prins der Kaninefaaten worden gepresenteerd. Hiervoor zijn de voorbereidingen al een ruime tijd geleden begonnen. Nu is het tijd dat ook de heren van de...

Kaninefaaten van start gaan om straks als nieuwe prins, fris en getraind, zich voor te stellen aan het publiek. Maar liefst acht kandidaat prinsen zijn daarom in training gegaan. Zij gaan de uitdaging aan om uiteindelijk tot prins geslagen te kunnen worden.

Dit jaar zullen de kandidaten verschillende bootcamps moeten doorstaan om die fel begeerde scepter in bezit te krijgen en uiteindelijk de sleutel van Kokkerhout te bemachtigen tijdens het carnaval.

De carnavalsvereniging heeft Marco de Wit, instructeur van Bootcamp Team Bollenstreek, gestrikt om de kandidaten de komende weken in top conditie te krijgen. Deze ‘drill’ instructeur heeft daarom diverse onderdelen bedacht en neemt de mannen mee in een strak trainingsprogramma.

Een beetje prins moet goed getraind zijn om vijf dagen carnaval vol te kunnen houden. De kandidaten pakken die handschoen op en gaan met zijn allen een zeer sportieve strijd aan. Het belooft een spannende strijd te worden waar niemand zal worden gespaard.

Uiteindelijk kan er maar één overblijven. Wie? Houd het nieuws de komende weken in de gaten. Uiteindelijk zal op de 11e van de 11e ’s avonds om 11 over 11 duidelijk worden wie de 57ste Prins der Kaninefaaten wordt.

Kaarten voor deze gala-avond in de Schelft zijn te koop à € 15,00. Donateurs en Club van 100 leden krijgen thuis bericht. Vanaf 10 oktober zijn de kaarten verkrijgbaar bij Ton sur Ton. Deze gala-avond wilt u vast niet missen dus noteer alvast in uw agenda.

Hieronder stellen wij de kandidaat prinsen aan u voor:
Van links naar rechts:
Boven: Rene Bierman en Marco Langelaan.
Onder: Marco de Wit van Bootcamp Team Bollenstreek (instructeur), Henk Heemskerk, Ton van den Burg, Paul Jansen, Chiel Looijestijn, Richard Vink en Richard van den Berg.