26
sep
'16

Gezellig onthaal voor vrijwilligers Dierenhoeve. (meer vrijwilligers gevraagd) (foto's)

Afgelopen zaterdag werden de vrijwilligers van de Dierenhoeve getrakteerd op een bijzonder smakelijke Indische maaltijd. Het bestuur en Ceciel van het Koffiehuis namen de catering voor rekening. Mede door het prima nazomerse weer hebben de vrijwilligers genoten van de bijzonder...

smakelijke maaltijd en van de ontmoeting met elkaar. De Dierenhoeve ziet graag haar vrijwilligers team uitgebreid worden, onder meer voor de verzorging van de dieren in de weekenden en op feestdagen, bij bijzondere activiteiten, zoals het schapenscheerdersfeest en de Halloween of voor de verzorging van de gasten in het Koffiehuis.

De Dierenhoeve is bij uitstek een goede plek om vrijwilligerswerk te doen, lekker buiten in de frisse lucht, met grappige, lieve, vrolijke en soms koppige dieren. Anderzijds is het gezellig toeven op het terras van het Koffiehuis, waar de gasten huisgemaakte taart, lunches en de smakelijke koffie uitgeserveerd kunnen krijgen.

Ook hier kunnen extra helpende handjes gebruikt worden. Heeft u een dagdeel over en wilt u het enthousiaste vrijwilligersteam versterken, meld u dan aan bij Marion Radford, tel. 06-37655800 of voor het Koffiehuis bij Ceciel van der Heijden, tel. 06-29517710. En kijk anders op de website www.dierenhoeve.nl en de facebook pagina.  

Tekst en foto THV - PR Dierenhoeve.