Datum: 09-08-2020 - 13:43
26
sep
'16

Top act 'Cigale' te gast bij Korenslag.

Vocaal Dubbelkwartet Cigale uit Velsen zal 1 oktober een gastoptreden verzorgen tijdens de 8e editie van Korenslag Bollenstreek, georganiseerd door Popkoor Bloom. Cigale is winnaar van de 2015 editie van het BALK TOPfestival in de categorie kleine groepen onversterkt....

Jazzy a capella en close harmony is in goede handen bij dit fraai klinkende dubbelkwartet. Met een uiteenlopend repertoire heeft Cigale een programma opgebouwd dat overal enthousiast door het publiek is ontvangen op festivals, concerten en besloten optredens. De muzikale leiding is in handen van Erik Warns, sinds april 2015 bas van Cigale.

Drie koren doen mee aan de wedstrijd welke om 20.00 uur begint: Koor Elan uit Noordwijkerhout, Popkoor Harlem Nocturne uit Haarlem en Zangroep Voices uit IJmuiden. Natuurlijk treedt Bloom zelf ook op. Het wordt voor Bloom het eerste openbare optreden met hun nieuwe dirigent, Tim Quak. Om 23.30 start de afterparty voor koorleden en publiek met DJ Richard Vink.

 

Locatie: De Schelft, Maandagsewetering 202, 2211 WV Noordwijkerhout. Entreekaarten á € 8,50 zijn verkrijgbaar bij Kapsalon Voluum, Havenstraat 11, Noordwijkerhout, 0252-377348, VVV Noordwijkerhout en via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Meer informatie over Korenslag Bollenstreek, de deelnemende koren, hun dirigenten, het repertoire en enige foto’s, is te vinden op www.korenslagbollenstreek.nl

Tekst en foto's Popkoor Bloom.