Datum: 04-07-2020 - 20:22
25
sep
'16

100 jaar Sint Jozefkerk: Geslaagd vrijwilligersfeest in de kerk. (foto's)

In het kader van 100 jaar St. Jozefkerk werd er afgelopen zaterdagavond in de kerk een groot feest gegeven voor alle vrijwilligers die werkzaam zijn in en rond de kerk. Er waren rond de 170 vrijwilligers aanwezig en zij werden, onder andere in de toespraak van Pastoor Goumans,...

met dit feest bedankt voor hun niet aflatende inzet voor de St. Jozefparochie. De kerk was omgebouwd tot een sfeervolle en gezellige feestlocatie en werd iedereen tijdens de avond voorzien een lekker hapje en een drankje.

De organisatie van 100 jaar St. Jozefkerk had ook nog voor een leuk optreden van het cabaretduo Tartuffe uit Leiden gezorgd. Tartuffe bestaat uit Lilian Kanbier en Marianne de Groot. Het humorvolle optreden zat vol met liedjes, waarvan de teksten komisch, hilarisch en soms ook dramatisch zijn.

De meeste liedjes waren onvervalst Leids en van eigen compositie. Het Noordwijkerhoutse publiek werd regelmatig op een leuke manier bij de neus genomen. Voor meer info over dit duo: www.tartuffe.nl.

Na afloop waren er veel complimenten voor de organisatie van dit zeer geslaagde feest, waarbij de vele vrijwilligers van de 100-jarige St. Jozefkerk in het zonnetje werden gezet.

Foto's BON