Datum: 19-09-2021 - 13:03
29
sep
'16

2e Peutermarkt in de bibliotheek van Noordwijkerhout.

Op zaterdag 1 oktober zal de jaarlijkse peutermarkt plaatsvinden in de bibliotheek van Noordwijkerhout. In samenwerking met het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG Noordwijkerhout) en de Bibliotheek Bollenstreek wordt dit evenement voor het 2e jaar georganiseerd tijdens...

de Week van de Opvoeding. De gehele ochtend kunnen ouders of belangstellenden én peuters kennis maken met alle organisaties in Noordwijkerhout die iets bieden voor de peuterdoelgroep. Het is dus geen commerciële markt, maar een markt waar informatie gebundeld wordt. Overal in de bieb zijn stands te vinden.

Elke organisatie toont zijn activiteiten- en/of dienstenaanbod en beantwoordt vragen van de bezoekers. Daarnaast worden er verschillende, interactieve workshops gegeven zodat de peuters lekker bezig kunnen zijn. Ze kunnen bijvoorbeeld knutselen, koekjesbakken, peutersporten, naar de poppendokter en ze kunnen worden geschminkt.

Iedereen is welkom om op 1 oktober tussen 10.00 en 12.30 uur langs te komen. Uiteraard is er een feestelijke opening. De markt en de workshops zijn gratis te bezoeken. Klik hier voor alle deelnemers van de Peutermarkt.

 

Wanneer: 1 oktober, tussen 10.00 en 12.30 uur
Waar: Bibliotheek Noordwijkerhout, Herenweg 2
Voor meer informatie: www.bibliotheekbollenstreek.nl en www.cjgnoordwijkerhout.nl.

Foto's PR.