Datum: 17-09-2021 - 09:57
19
sep
'16

Wie komt er volgens u in aanmerking voor 'Vrijwilliger(s) van het jaar 2016'.

Vrijwilligers zijn van onschatbare waarde voor de Noordwijkerhoutse en Zilkse samenleving. Als blijk van waardering organiseert de gemeente jaarlijks de verkiezing ‘Vrijwilliger van het jaar’. Bij de verkiezing van ‘Vrijwilliger van het jaar’ zijn er twee categorieën, te weten...

de individuele vrijwilliger en de groep vrijwilligers. Verenigingen en maatschappelijke organisaties worden opgeroepen om uiterlijk 23 oktober kandidaten voor te dragen waarvan zij menen dat zij voor de titel ‘Vrijwilliger van het jaar’ 2016 in aanmerking komen.

 

 

Een onafhankelijke jury toetst de voorgedragen kandidaten en nomineert in beide categorieën drie kandidaten. De genomineerden worden bekend gemaakt via Blik Op Noordwijkerhout, het Noordwijkerhouts Weekblad en de gemeentelijke website.  

Via de gemeentelijke website kan in de periode van 3 tot en met 24 november digitaal worden gestemd op de genomineerden. Per categorie kan per huishouden eenmaal een stem worden uitgebracht. Diegenen die echt niet in staat zijn digitaal hun stem uit te brengen, kunnen hiervoor terecht bij het Wmo Adviescentrum op werkdagen geopend van 10.00 tot 11.00 uur.

 

De vrijwilliger(s) met de meeste stemmen worden tijdens een feestelijke avond ter gelegenheid van de ‘Dag van de Vrijwilliger’ op woensdag 7 december 2016 bekend gemaakt.

Heeft u vragen over dit onderwerp dan kunt u zich wenden tot het Wmo Adviescentrum, Via Antiqua 23, telefoon 0252 343 800 of e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Foto BON:

Vrijwilliger van het jaar 2015 > Jos van den Burg
Vrijwilligersgroep van het jaar 2015 > Scouting Bosgeest