Datum: 02-07-2020 - 15:04
22
sep
'16

27 september bijeenkomst 'Noordwijkerhout dementievriendelijk'.

De gemeente Noordwijkerhout organiseert in samenwerking met Topaz Munnekeweij, Buurtzorg en Marente op dinsdagmiddag 27 september een speciale bijeenkomst over hoe we er met elkaar voor kunnen zorgen dat Noordwijkerhout dementievriendelijk wordt. Deze middag...

wordt gehouden in Munnekeweij van 13.30 tot 15.30 uur.

Alle inwoners van Noordwijkerhout die mee willen denken over dit onderwerp zijn van harte welkom. Mantelzorgers en hun dementerende zorgvragers, winkeliers, leden van (sport)verenigingen, kerken, maatschappelijke organisaties, ouderenbonden, maar ook mensen die werkzaam zijn in de zorg.

Voor dementerenden is het ook mogelijk om deel te nemen aan een activiteit onder leiding van ervaren activiteitenbegeleiders van het Ontmoetingscentrum Dementie van Topaz Munnekeweij.

Tijdens deze middag komen er inspirerende voorbeelden aanbod, worden er tips gegeven hoe je mensen met dementie kunt herkennen, hoe je met hen omgaat en kunnen ervaringen en tips met anderen gedeeld worden.  

Deelname aan deze middag is gratis. Belangstellenden voor deze bijeenkomst kunnen zich van te voren aanmelden. Dit kan via het Wmo Adviescentrum, telefoon 0252 343 800 (op werkdagen van 8.30 tot 17.00 uur) of per e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..