Datum: 28-05-2020 - 01:15
29
me
'12

Uniek evenement voor Noordwijkerhout en de regio, De Tuin- & Groenbeurs 2012.

De temperaturen stijgen en het is, o.a. met de komende sportevenementen op komst, heerlijk om in de tuin te genieten. Om u optimaal voor te bereiden voor het drankje of hapje in de tuin is het NU het moment om de tuin “zomerklaar” te maken! U bent daarom van harte welkom...

op zondag 3 juni van 11.00 uur tot 18.00 uur op de Tuin- en Groenbeurs aan de Delfweg 36a in Noordwijkerhout

Op de locatie van NM Steengoed BV kunt u zich door de medewerkers van dit bedrijf vakkundig laten informeren over bestratingmaterialen, stenen, tegels, natuursteen enz. Voor  bloembollen en vaste planten zal JUB, Jac. Uittenbogaard aanwezig zijn om met u de juiste keuze te maken in geur en kleur.

In een tuin is goed meubilair essentieel om te kunnen genieten, daarom is Flower Farm present voor alle mogelijkheden in tuinmeubilair en kunnen Van Rooijen Hekwerken en Nobelhout u adviseren over een afrastering op maat of leuk tuinhuisje.

De bedrijven Agro Techniek, Cultuurtechnisch Loonbedrijf A. Geerlings, MHB BV en Van Haasteren Watertechniek spelen voor u een plezierige rol om u te ontzorgen bij het bewerken, aanleggen van de tuin en besproeien van al het mooie goed en Entree Vert fleurt het geheel op met bloeiende zomer- en groenblijvende winterplanten.

Waar gewerkt en geklust wordt ontstaat afval. Voor magazijncontainers, afvalcontainers en overige transportdiensten is er gelukkig Meeuwenoord Recycling.

Uw tuin opknappen of aanleggen? Het gaat om de juiste samenwerking.

Naast een goede communicatie met u is het goed te weten dat de deelnemende bedrijven op deze Tuin- & Groenbeurs ook regelmatig met elkaar samenwerken om korte lijnen en optimaal resultaat te garanderen. Een win win situatie voor u!

Kortom, kom langs en laat u inspireren…….  

GRATIS TOEGANG – GRATIS PARKEREN