Datum: 01-06-2023 - 18:27
18
sep
'16

Verkoop loterij Victor-kerkenveiling van start.

De lotenverkopers zijn de komende weken weer op pad met de verkoop van de loten ten behoeve van de St. Victorkerk. Daarnaast zal op vrijdag 28 oktober de jaarlijkse kerkenveiling plaatsvinden in het Victorhuis. Een gezellige avond waarop vele verschillende veilingitems...

onder de hamer komen. Mocht u nu zelf een hobby, passie of talent hebben, kunt u deze natuurlijk ook als kavel inzetten. Bijvoorbeeld een tochtje met uw boot, het verzorgen van een lunch of diner op locatie of een partijtje tennis. De mogelijkheden zijn eindeloos en geven deze kerkenveiling een persoonlijk tintje.

U kunt uw bijdrage tot 27 september doorgeven aan Ceciel Warmerdam tel. 0252-341357 of per e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Zoals gebruikelijk worden deze avond de drankjes en hapjes aangeboden door het Veilingcomité.    

De opbrengst van de lotenverkoop en veilingavond is onder andere bestemd voor de eigen parochie, maar ook voor de priesters/missionarissen uit de St. Victorparochie en een aantal projecten waaraan één van onze parochianen is verbonden.

De notaris verricht de trekking van de loterij op de veilingavond om 24.00 uur. De uitslag van de loterij staat vermeld in het Zevenblad van december en op de website www.parochiesnwh.nl. Wanneer u zelf niet in de gelegenheid bent om naar de veilingavond te komen kunt u ook uw opdracht doorgeven aan Johan Oostdam tel. 0252-374991 of per e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.