Datum: 25-09-2020 - 18:31
17
sep
'16

NBTA twirlwedstrijd St. Jeanne d’ Arc in De Schelft. (foto's)

Vorige week woensdag op 7 september lieten de majorettes van muziekvereniging St. Jeanne D’arc zien, waarmee ze de jury op 17 september ook mee omver zullen blazen. Bij de witte kerk, onder een lekker zonnetje en met de kermissfeer om zich heen, vermaakten zij het publiek...

met hun mooie shows. De majorettes hebben de afgelopen 2 maanden weer hard getraind om de shows weer helemaal te perfectioneren. Ze waren vandaag zaterdag 17 september helemaal klaar voor hun eerste thuiswedstrijd, een NBTA twirlwedstrijd, in de Schelft die georganiseerd is door de St. Jeanne d’Arc.

De wedstrijd wordt gesponsord door Autorijschool Halvemaan en Autobedrijf Kleverlaan en DSR foods. De wedstrijd is om 9.30 uur begonnen en de prijsuitreiking verwacht men rond 16.30 uur. Er zijn in totaal 166 optredens met maar liefst 250 deelnemers.

Iedereen is vanmiddag nog van harte welkom om de meiden van St. Jeanne d’Arc en de andere teams aan te moedigen of gewoon een kijkje te nemen. In de fotogalerij een eerste klein fotoverslag van BON, later volgen meer foto's met een verslag door St. Jeanne d'Arc.