Datum: 16-07-2020 - 18:43
13
sep
'16

Zomerweer op school: noodlokalen Leeuwenhorst uitgeroosterd, groep 7-8 Prinsenhof zwemmen bij de Speelakker (foto's).

Het aanhoudende zomerweer met hoge temperaturen zorgen ook op de diverse scholen voor verschillende aanpassingen. De grootste warmteproblemen doen zich voor bij de noodlokalen van het Teylingen College Leeuwenhorst. In verband met de zeer hoge temperaturen aldaar...

worden de noodlokalen van de school zoveel mogelijk uitgeroosterd. ’s Middags worden ze helemaal niet ingezet. Daarnaast wordt de klimaat-behandeling van de school van uur tot uur in de gaten gehouden. De temperatuur in het hoofdgebouw en de sciencetoren blijft op gemiddelde van 24 graden.

De school ziet dat de leerlingen het zwaar vinden en moeilijk de aandacht bij de les kunnen houden. Daarom heeft men besloten om dinsdag het laatste (7e) uur te laten vervallen. Woensdag kan de school niet alle noodlokalen leegroosteren, men stelt een 40-minuten lesrooster in. De leerlingen zijn morgen dus vroeger thuis dan normaal.

De kinderen van groep 7 en 8 van de Prinsenhof mochten 's middags een uurtje lekker zwemmen en spelen bij Waterspeeltuin De Speelakker en genoten zo van het alsmaar aanhoudende zomerweer.

Foto's Prinsenhof Speelakker PR.