Datum: 27-01-2022 - 12:30
12
sep
'16

'65 jaar Toneelvereniging ODI' oproep aan alle oud-leden.

Komend seizoen viert toneelvereniging ODI uit Noordwijkerhout haar 65-jarig jubileum. Al 65 jaar verzorgt toneelvereniging ODI voor leuke en vooral humoristische toneelvoorstelling voor de inwoners van Noordwijkerhout en omgeving. Ruim 20 jaar zijn er ook twee (gratis)...

voorstellingen per jaar voor de senioren op de zaterdagmiddag rondom de uitvoeringen.

Omdat ODI dit jubileum niet zomaar voorbij wil laten gaan wil ODI hierbij alle oud-leden oproepen om te komen kijken naar de uitvoering van ‘Help ik krijg een kind’ van Carl Slotboom op 19 november om 20:00 uur in de theaterzaal van De Schelft.

Oud-leden kunnen zich opgeven voor gratis kaartjes (maximaal 2 per oud-lid) door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met daarin hun naam en de periode waarin men lid is geweest (ongeveer mag ook). ODI hoopt veel oud-leden te mogen ontvangen om na afloop van de uitvoering nog uitgebreid te spreken over 65 jaar ODI!

Programmaboekje seizoen 2016-2017
Het nieuwe programmaboekje van ODI is uit en is te vinden op de website van ODI: www.toneelverenigingodi.nl of af te halen bij o.a. de bibliotheek en De Schelft in Noordwijkerhout en ook bij De Duinpan in De Zilk.

Kaartjes voor ‘’help ik krijg een kind’’ zijn nu al via de website te reserveren of twee weken voor de voorstelling af te koop bij Suzanne’s Feestshop en boekhandel Wagenaar&van Halem in Noordwijkerhout, bij M-kappers in De Zilk en bij drogisterij Letschert in Hillegom.

Bekijk ook eens de facebookpagina van ODI: www.facebook.com/toneelverenigingodi

Tekst en foto ODI.