12
sep
'16

Kaatjes Cakekunst de nieuwe bakwinkel van Noordwijkerhout.

Afgelopen zaterdag heeft Erika van den Haak de deuren geopend van haar nieuwe bakwinkel 'Kaatjes Cakekunst' aan de Zeestraat nr. 3 in Noordwijkerhout. Het is een super leuke winkel vol bakspullen, ingrediënten, workshops, home made style gebak en exclusieve bruidstaarten...

In de winkel vind je een uitgebreid assortiment bakspullen en ingrediënten voor het bakken en decoreren van taart, cupcakes, koekjes, chocolade en brood. Ze hebben o.a. de volgende merken: Funcakes, Wilton, PME, Satinice, Squires kitchen, FMM en het assortiment zal zich de komende tijd nog verder uitbreiden!

Je kunt bij Kaatje natuurlijk terecht met al je bakvragen of voor handige tips. Erika is zelf een ervaren bakster en taartdecorateur en staat graag voor jullie klaar om met je mee te denken.

In de winkel is ook een ruimte ingericht voor het volgen van diverse leuke en leerzame workshops! Wil je weten welke workshops er zijn? Kijk dan even in de agenda op de website.

Ben je zelf gek op taart, maar niet op bakken? Dan heeft Kaatje een wisselend assortiment homemade style gebak in haar koelvitrine, zoals carot cake, chocolade fudge cake, cupcakes etc. Gemaakt met liefde van echte ingrediënten, zonder toevoegingen en dat proef je!

Kaatje is tevens gespecialiseerd in het maken van exclusieve op maat gemaakte bruidstaarten voor jullie grote dag. Kijk hier verder voor meer informatie over Kaatjes Bruidstaarten en haar portfolio!

Je bent van harte welkom in de winkel, men is geopend op donderdag t/m zaterdag van 9:30 uur - 17:00 uur Zeestraat nr. 3. Mocht je maandag t/m woensdag iets dringend nodig hebben, mail Erika dan, ze kan op afspraak open.

Tot ziens bij de leukste en lekkerste bakwinkel van Noordwijkerhout en de Bollenstreek 'Kaatjes Cakekunst'! Voor meer informatie kunt u terecht op de website: www.kaatjescakekunst.nl. (website ontworpen door Pixit Ontwerpstudio).

Foto's BON