Datum: 22-09-2020 - 16:44
12
sep
'16

VVSB en Koninklijke HFC weten niet te scoren. (samenvatting 3.42)

In de vijfde speelronde van de Tweede divisie is de wedstrijd tussen de Koninklijke HFC en VVSB geëindigd zoals het begonnen is. In een wedstrijd die vol strijd zat, konden beide ploegen de spaarzame mogelijkheden niet tot doelpunten promoveren. Door dit gelijkspel zakt...

VVSB één plaats en staat het nu bovenaan in het rechterrijtje.

Tommy Bekooij keerde weer terug in de basiself van VVSB, Guido Pauw zat hierdoor op de reservebank. Diezelfde Bekooij had in de openingsfase de eerste mogelijkheid, maar hij schoot de bal over het doel van Tom Boks. Waar Carlos Opoku en Wouter Haarmans nog kansen hadden op de openingstreffer, dacht Robin Eindhoven na iets meer dan een half uur gescoord te hebben. Echter stond hij in buitenspelpositie.

In de tweede helft werd VVSB beduidend sterker en was het wachten op de treffer. De kansen van Frans van Niel en Stefan Kraaijvanger werden gekeerd door Boks. Ook was Opoku, letterlijk en figuurlijk, de grote man achterin bij de Koninklijke HFC. De aanvoerder maakte meermaals de aanval, vlak voor het gevaarlijk werd, onschadelijk.

In de slotfase van de wedstrijd was Maikey Parami tot tweemaal toe dichtbij de treffer van VVSB. Zijn kopbal tien minuten voor tijd ging net naast. Het schot van de zijkant van het strafschopgebied ging voorlangs. Hierdoor bleef de stand zoals het begon en konden beide ploegen één punt bijschrijven.

Koninklijke HFC – VVSB 0-0.
VVSB: Van der Meer, Fecunda, Zwart, Kraaijvanger, Vijlbrief, Jozic, De Rijk, Van Niel, Parami, Serbony (61. Pauw), Bekooij.

 

Klik hier voor de samenvatting van Foxsports.

 

Tekst: Stefan van den Burg. Foto samenvatting Foxsports.