Datum: 26-03-2023 - 14:33
12
sep
'16

Volop activiteiten in Noordwijkerhout tijdens Nationale Sportweek.

Van 17 t/m 25 september vindt de 13e Nationale Sportweek plaats. Sportverenigingen, scholen, gemeenten en andere aanbieders van sport en bewegen organiseren in het hele land sportieve activiteiten. Zo kan iedereen ontdekken hoe leuk, gezond en vooral gezellig het is om te sporten...

De gemeente Noordwijkerhout stimuleert een gezonde en actieve leefstijl onder inwoners. Daarom doet ook Noordwijkerhout mee aan de Nationale Sportweek waarbij de sportcoach en de beweegcoach de algehele coördinatie verzorgen.

Het thema van de Nationale Sportweek is  "Ik neem je mee!". Een thema dat eenvoudigweg betekent dat enthousiaste sporters tijdens deze week een familielid, vriend, kennis, collega of goede buur als sportmaat meeneemt naar zijn of haar sport. U kunt samen natuurlijk ook een sport/beweeg aanbod bezoeken die voor u beiden onbekend is, gewoon uit nieuwsgierigheid. 

Kijk op www.noordwijkerhoutinbeweging.nl/aanbod Samen sporten is leuk! U kunt als sportaanbieder uw aanbod voor de nationale sportweek plaatsen op de website www.noordwijkerhoutinbeweging.nl. Via de inlogcode, klik hier.

We hopen dat u deze week mee doet, voor vragen en om uw deelname door te geven, kunt u contact met ons opnemen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De afsluiting op 24 september in de Schelft gaat i.v.m. te weinig aanmeldingen niet door.

Met sportieve groet

Micha Luttik
Sportcoach jeugd gemeente Noordwijkerhout
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
06-52633584

Andreas Niessl en Loes van Duijvenvoorde
Beweegcoach Noordwijkerhout in Beweging
0613046198

www.noordwijkerhoutinbeweging.nl
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.facebook.nl/noordwijkerhoutinbeweging