Datum: 20-09-2020 - 20:22
09
sep
'16

Vrijetijdsorkest St. Jeanne d’Arc zoekt nieuwe leden.

Het Vrijetijdsorkest van Muziekvereniging St. Jeanne d’Arc bestaat uit zo’n 40 enthousiaste muzikanten die elke week samen muziek maken onder de bezielende leiding van dirigent Dominic Sierat. Om de ambities waar te kunnen blijven maken is het Vrijetijdsorkest op zoek naar...

nieuwe leden. Heeft u belangstelling meldt u zich dan aan bij het secretariaat van St.Jeanne d’Arc via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Het Vrijetijdsorkest bestaat 10 jaar. In de afgelopen jaren is het orkest gegroeid van 26 naar 40 leden. De muzikanten, die vaak ook lid zijn van een andere muziekvereniging komen uit de gehele regio Bollenstreek. U hoeft dus niet in Noordwijkerhout te wonen of al lid te zijn van muziekvereniging St. Jeanne d’Arc. Iedereen met muzikale ervaring is welkom.

Elk jaar geeft het Vrijetijdsorkest een nieuwjaarsconcert dat plaatsvindt in het verenigingsgebouw “De Parade” en dat druk bezocht wordt. Daarnaast repeteert het orkest voor uitvoeringen in instellingen in de regio zoals verzorgings- en woonzorgcentra.

Mocht u als muzikant geïnteresseerd zijn in dit ‘Vrijetijdsorkest’ kom dan op maandagmiddag tussen 14.30 en 16.30 uur eens geheel vrijblijvend binnenlopen bij de wekelijkse repetitie in ‘De Parade’, Van der Weijdenlaan 2a in Noordwijkerhout.

 

Tekst en foto St. Jeanne D'arc.