Datum: 14-08-2020 - 18:45
06
sep
'16

Dagboek Oranjefeest 2016: de maandag. (foto's bowling, zwemmen, bridge)

Het Oranjefeest 2016 in Noordwijkerhout ging eigenlijk afgelopen zondag al van start, met de Baggerloop in De Poep en het Darttoernooi op De Steeg. De Oranjevereniging zelf startte op de maandag met verschillende activiteiten. Overdag is men op ziekenbezoek geweest en was er...

een attentie voor de deelnemers van de Voedselbank, in de middag was het klaverjassen/Jokeren in de grote zaal van Puyckendam. In de avond was er zwemmen voor de jeugd en bridgen bij Optisport De Schelft en het Oranjebowlingtoernooi bij All American Bowling.

De redactie van BON probeert de komende Oranjefeestdagen zoveel mogelijk activiteiten te bezoeken en daar een fotoverslag van te doen op BON. Mist u een activiteit en heeft u daar foto's van dan houden we ons aanbevolen, mail uw informatie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Voor de volgende activiteiten geldt, dat de uitslagen later nog zullen volgen.

 

13e Oranje zwemkampioenschappen in zwembad De Schelft:
In samenwerking met de Zwemvereniging Noordwijkerhout, werd voor de 13e keer de Noordwijkerhoutse Oranje Zwemkampioenschappen gehouden in het zwembad van De Schelft. Op drie afstanden (de vrije slag, schoolslag en rugcrawl) werd er door de jeugd gestreden om de felbegeerde medailles. Foto´s in de fotogalerij Danique Vogels, 2 laatste PR.

Oranjebridgedrive in de Schelft:
In een volle toneelzaal van de Schelft werd de 25ste Oranjebridgedrive gehouden. Foto´s in de fotogalerij Danique Vogels.

Oranjebowlingtoernooi bij All American Bowling:

Dit jaar werd er wederom gestreden om de ‘Oranjebowlingbokaal van Noordwijkerhout'. Geoefende en ongeoefende bowlers maakte gelijke kans op een overwinning, dit door het toepassen van een handicapsysteem. Tevens werd in samenwerking met Bowlingvereniging Noordwijkerhout net als voorgaande jaren het succesvolle Oranjebowlingtoernooi uitgebreid met een zeer druk bezocht jeugdtoernooi.

Voor het derde achtereenvolgende jaar won 'Team van der Slot' de Oranjebowlingbokaal, bij de jeugd ging eerste prijs naar het team 'Sjakieachteropdetrekhaakie'. Het toernooi vond plaats bij All American Bowling Langelaan 2 Noordwijkerhout. Foto´s in de fotogalerij redactie BON.