Datum: 05-07-2020 - 23:03
05
sep
'16

Slagwerkgroep St. Jeanne d’Arc zet Oosterhout op stelten.

Niet alleen in Noordwijkerhout wordt zomercarnaval gevierd. Na het succes van het Noordwijkerhoutse zomercarnaval op 26 augustus, was het Brabantse Oosterhout op zondag 4 september in Braziliaanse sferen. En net als op 26 augustus was ook deze keer de slagwerkgroep...

van muziekvereniging St. Jeanne d’Arc van de partij. Het weer was niet bepaald Braziliaans te noemen, al was het gelukkig minder erg dan voorspeld. Het was droog en zelfs de zon kwam af en toe door. Voor de deelnemers en het publiek was dat in ieder geval voldoende om er een geslaagde dag van te maken.

De slagwerkgroep van St. Jeanne d’Arc zweepte de menigte nog verder op in de carnavaleske sfeer. Met vlotte passen en swingend tromgeroffel trok de Noordwijkerhoutse muziekvereniging door het centrum van Oosterhout. Door de speciaal gemaakte kleding waren de muzikanten nauwelijks herkenbaar als leden van St. Jeanne d’Arc.

 

Slechts de grote trom verraadde de Noordwijkerhoutse afkomst. Muziekvereniging St. Jeanne d’Arc kijkt terug op een bijzonder geslaagde dag. Wil je meer weten over muziekvereniging St. Jeanne d’Arc of over de slagwerkgroep? Bezoek dan eens de website www.stjeannedarc.nl of neem contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Tekst St. Jeanne d'Arc.