Datum: 01-10-2020 - 03:10
08
sep
'16

Uniek concert St. Jeanne d’Arc op Landgoed Tespelduyn.

Op zondag 18 september 2016 zal de harmonie van Muziekvereniging St. Jeanne d’Arc een speciaal concert geven op het schitterende terras van Tespelduyn. Het concert begint om 15.00 uur. Iedereen is van harte welkom. Wie wel eens op het Landgoed Tespelduyn is geweest....

weet hoe mooi het park is aangelegd. Wie er nog niet is geweest heeft nu een mooie aanleiding om een keer te gaan kijken. Natuurlijk is iedereen welkom.

De directie van Landgoed Tespelduyn en het bestuur van St.Jeanne d’Arc nodigen u graag uit voor dit bijzonder concert. Want wat is mooier dan om te genieten van lekkere muziek gespeeld door de harmonie van Muziekvereniging St. Jeanne d’Arc in een schitterende omgeving. Terwijl u geniet van een hapje en een drankje zal de harmonie een verrassend programma ten gehore brengen.

Het wordt een ongedwongen concert met een gevarieerd en populair programma: van pop tot rock en van mars tot licht klassiek. Als u van de uitvoering heeft genoten dan kunt u dat laten blijken door donateur te worden van St. Jeanne d’Arc. Elke nieuwe donateur, die zich tijdens of direct na de uitvoering aanmeldt, krijgt van de vereniging een kopje koffie of thee met een stuk appeltaart aangeboden.

En nu maar hopen op een lekker nazomerzonnetje!

Tekst St. Jeanne d'Arc - foto BON.