Datum: 05-06-2020 - 08:42
04
sep
'16

In Noordwijkerhout is altijd wat te doen: record aantal bezoekers voor BON.

Op 28 juni 2010 is de nieuwswebsite Blik Op Noordwijkerhout online gegaan en sindsdien verzorgt BON voor u het nieuws van, voor en over Noordwijkerhout en De Zilk. BON heeft in die zes jaar meer dan 12.000 berichten geplaatst en daarmee zijn de volgers en de bezoekersaantallen...

van deze nieuwswebsite ook in de loop van de jaren flink gestegen. Op de laatste dag van 2015 konden we melden dat we in het vijfde jaar van ons bestaan, een nieuw bezoekersrecord (Google Analytics 'sessies') hadden gerealiseerd. In 2015 hebben we een magische grens doorbroken, de nieuwswebsite werd voor het eerst in een jaar tijd meer dan  '1 miljoen' keer bezocht.

Ook in 2016 stijgen de bezoekersaantallen tot nu toe gewoon weer lekker door, maar augustus springt er ondanks de zomervakanties bijzonder bovenuit. Voor het eerst in het bestaan van de nieuwswebsite Blik Op Noordwijkerhout mochten we in een maand tijd (ondanks zomervakantiemaand) maar liefst meer dan 100.000 bezoekers verwelkomen.

Een aantal waar we natuurlijk bijzonder trots op zijn en in dezelfde maand konden we ook in ons zesjarig bestaan een dagrecord met bezoekers noteren. Dit dagrecord staat natuurlijk ook op nummer 1 van de vijf meest bezochte nieuwsitems in augustus 2016 en ook het meest bezochte item ooit op BON.

1. Motorclub Satudarah bewijst laatste eer aan Noordwijkerhouts clublid Jack.

2. Politie schiet man in been bij aanhouding in wijk Zeeburg.

3. Tijdelijke wegafsluitingen in verband met bijzondere uitvaart.

4. Familieberichten (diverse)

5. Noordwijkerhout Culinair 2016 een smakelijk en gezellig succes.

De redactie van Blik Op Noordwijkerhout bedankt alle verenigingen, ondernemers en andere organisaties in Noordwijkerhout en De Zilk voor hun nieuwsinbreng via BON, samen kunnen we ons dorp voorzien van het laatste nieuws van, voor en over Noordwijkerhout en De Zilk.