Datum: 06-07-2022 - 11:27
04
sep
'16

Toneelvereniging ODI zoekt jong talent.

Toneelvereniging ODI wil komend seizoen een stuk voor en door jongeren op gaan voeren. Om dit mogelijk te maken is toneelvereniging ODI op zoek  naar jongeren die willen acteren, muziek willen maken, zingen of willen dansen. Het stuk zal uitgevoerd worden in de periode...

april/mei 2017 in de Duin-en Bollenstreek. De periode voorafgaand aan de uitvoeringen zal er wekelijks gerepeteerd onder leiding van regisseur Natacha Hulsebosch worden in de repetitieruimte  van ODI boven De Schelft in Noordwijkerhout. 

Afgelopen dinsdag 30 augustus hebben we een eerste kennismaking gehad met een groep enthousiaste jongeren. Helaas zijn er nog niet voldoende deelnemers om het jongerenstuk daadwerkelijk van de grond te krijgen.

Daarom wil ODI hierbij jongeren die het leuk zouden vinden om deel te nemen oproepen om zich alsnog aan te melden via het e-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ook voor meer informatie kan men contact opnemen via dit emailadres of bellen naar 06 29262625.

 

De volgende bijeenkomst is op 20 september om 20:00 uur in de repetitieruimte van ODI boven De Schelft in Noordwijkerhout (zuidkant). Deelname aan dit jongerentheater kost eenmalig 50 euro.

ODI is te vinden op facebook: www.facebook.com /toneelverenigingodi en via de website www.toneelverenigingodi.nl.

Tekst en foto Toneelvereniging ODI.