Datum: 08-08-2020 - 02:24
01
sep
'16

Feestweek De Zilk: donderdag de laatste dag. (foto's)

Afgelopen zaterdag startte de Zilker Feestweek volgens traditie met de motortoertocht (klik hier) en in de avond de jeugd Dance Party. Op de 2e dag (zondag) stonden er drie activiteiten op het programma, net als op dag 3. Dag 4 dinsdag stond in het teken van de opening van de kermis op...

het parkeerterrein voor het Trefcentrum de Duinpan en in de Duinpan zelf vond de 55+ middag plaats. In de avond was er een optreden van Drumfanfare Altesa en daarna vond er het Touw-Trekker-Trek plaats. Klik hier voor de foto's.

Op dag
5 woensdag werden onder wederom zonnige weersomstandigheden de volgende activiteiten gehouden: de kinderspelen (zie foto's klik hier) en straattekenwedstrijd op de speelplaats van de Egelantier. In de middag was er de puzzelwandeltocht en de jeu de boules wedstrijden tot laat in de avond (zie foto's klik hier) bij het Trefcentrum de Duinpan.

Ja en dan breekt helaas de laatste dag (6) ook aan, maar de Feestweek is weer goed en gezellig verlopen. Het droge weer met een lekker zonnetje heeft daar zeker ook aan bijgedragen.

Op donderdag stonden de volgende activiteiten op het programma: de kinderrommelmarkt, tonknuppelen, latje trap, ladiesgolf en als laatste activiteit in de middag was er 'It's all in the game'. De Feestcommissie had de attributen voor dit hilarische spel weer tevoorschijn gehaald.

De deelnemers werden door elkaar gehusseld, zodat er drie willekeurige teams ontstonden. Met dit 'team van 3' nam men deel aan de drie onderdelen, Zilks petanque, kelnerrace en de curling game. Voor de deelnemers maar zeker ook voor de neutrale toeschouwer leverde deze middag de nodige komische taferelen op.

Op de avond was er ter afsluiting een mooi vuurwerk, kortom een top feestweek met dank aan de Feestcommissie De Zilk. Alle uitslagen van de wedstrijden volgen later.

Foto's mobiel: tonknuppelen en latjetrap Blik Op De Zilk.

Foto's 'It's all in the game' BON.