Datum: 19-04-2021 - 11:22
30
aug
'16

Wmo Adviescentrum bestaat 10 jaar.

Het Wmo Adviescentrum helpt al 10 jaar lang inwoners van de gemeente Noordwijkerhout gratis met vragen over zorg, welzijn, werk en inkomen. Voor het Wmo Adviescentrum is het 10-jarig bestaan een mooi  moment om de dienstverlening vanuit de gemeente Noordwijkerhout...

beter onder de aandacht te brengen. De komende tijd zal het Wmo Adviescentrum meer bekendheid geven aan de veelzijdigheid van onderwerpen waarover inwoners contact kunnen opnemen. Zo kunnen inwoners informatie krijgen over onder andere zorg aan huis, vervoer, sociale contacten, mantelzorg, zorgen over anderen, levensonderhoud, schulden en hulpmiddelen.

Hulp wordt geboden door de Wmo adviseurs van de gemeente Noordwijkerhout, de mantelzorgconsulent, de Sociale Dienst Bollenstreek en stichting MEE. Er wordt met veel organisaties samengewerkt waaronder het Algemeen Maatschappelijk Werk (Kwadraad), Vluchtelingenwerk, de Voedselbank, het vrijwilligersservicepunt Munnekeweij, de Bibliotheek Bollenstreek en het meldpunt Zorg en Overlast.

Inwoners kunnen vrijblijvend  langskomen of een afspraak maken. Voor specifieke vragen is het maken van een afspraak aan te raden. Dit kan telefonisch tussen 8.30 en 17.00 uur of per e-mail. Voor het ophalen van folders of het inleveren van formulieren kan ook gebruik worden gemaakt van het spreekuur, op werkdagen van 10.00 tot 11.00 uur.

Wmo Adviescentrum Noordwijkerhout, Via Antiqua 23, 2211 HW Noordwijkerhout. Afspraak maken: 0252 343 800 op werkdagen van 8.30 tot 17.00 uur of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Spreekuur: op werkdagen van 10.00 tot 11.00 uur.