Datum: 08-12-2019 - 16:35
30
aug
'16

Bollenstreek heeft eigen Centrum voor Zingeving & Levenskunst 'Palliam'.

Tijdens het druk bezochte ZVNDFESTIVAL op zondag 28 augustus heeft het centrum voor zingeving & levenskunst in Noordwijk zijn nieuwe naam gekregen: “Palliam”. ZandPrinses Rosa van der Vijver onthulde op spectaculaire wijze Palliam in het zand onthuld. Burgemeester Goedhart...

(Noordwijkerhout), locoburgemeester van Duin (Noordwijk) en wethouder van Velzen (Teylingen) ontvingen uit handen van pastoor André Goumans van de R.K. Parochie Sint Maarten het nieuwe seizoensprogramma van Palliam. 

Vol van evenementen op het gebied van zingeving en levenskunst. Met het ZVNDFESTIVAL is het nieuwe programma van Palliam officieel van start gegaan. Het centrum aan de Nieuwe Zeeweg heeft de ambitie om voor iedereen in de bollenstreek het leven van alledag te verrijken met activiteiten op het gebied van inspiratie, bezinning en ontmoeting. Zie voor het volledige programma: www.palliam.nl.

Foto (Cor Vink): (vlnr) Burgemeester Gerrit Goedhart (Noordwijkerhout), Wethouder Kees van Velzen (Teylingen), locoburgemeester Gerben van Duin (Noordwijk) en Wethouder Kees van Velzen (Teylingen) ontvingen uit handen van pastoor André Goumans en diaken Bertijn Prins van de Parochie Sint Maarten het nieuwe seizoensprogramma van Palliam.