Datum: 12-08-2020 - 19:23
01
sep
'16

Oude tijden herleven met....'Tobbetje steken'.

Donderdagmiddag 8 september is het vanaf 16:00 uur 'Tobbetje steken' op de Coremolen. Ook dit jaar organiseert Jong Oranje weer een enorm gezellig evenement op de donderdagmiddag van de kermis. Na uitvoerige studie op YouTube, het internet en in de geschiedenisboeken...

laten we dit jaar ouden tijden herleven. Voor ons jongeren helemaal nieuw en voor de iets oudere enthousiastelingen  een oude bekende, TOBBETJE STEKEN! Niet alleen het evenement maar ook de locatie is dit jaar een ‘oude bekende’ Tobbetje steken vind namelijk plaats op het plein van de Coremolen mooi in het centrum en lekker in de zon.

Dus ook dat is een zekerheid voor een gezellige middag. Een van de klassieke kermis spelen, leuk voor jong en oud. Spelen met water is altijd een zeker recept voor veel lol en leedvermaak. Wie haalt het natste pak, wie ziet er het meest opvallend uit en wie denkt er droog over te komen??

Kom meedoen en kom ook vooral kijken want er zal gelachen worden op deze middag en natuurlijk zal er ook volop gelegenheid zijn om de innerlijke wensen te stillen, hiervoor zal de mede organiserende horeca, Cafe van der Geest en Feestcafe Madero, hun uiterste best doen het zal ons vast aan niets ontbreken

Inschrijven kan op de voorinschrijfavond op zaterdag 3 september in Café van der Geest maar kan natuurlijk ook ter plekke. Deelname is GRATIS & Vol=Vol dus meld je snel aan en verzeker je van een plek met kans op eeuwige roem.

Aanvang 15:00 uur.
Start evenement 16:00 uur.
Locatie: Coremolen.
In samenwerking met Café van der Geest en Feestcafé Madéro.
Voor meer informatie zie www.ovnwh.nl.

Foto BON