Datum: 14-08-2020 - 19:23
29
aug
'16

Dinsdagavond 6 september moet je in ’t DURP zijn.

Ook dit jaar zal de dinsdagavond, 6 september, voor alle inwoners van Noordwijkerhout weer een gezellige avond zijn. Op deze avond is namelijk de tent van de Oranjevereniging namelijk hét ontmoetingspunt voor vele ‘oude’ en ‘nieuwe’ Noordwijkerhouters, voor sponsoren en vrienden...

van oranje, voor donateurs en bijna donateurs, om met elkaar te praten over evenementen waar je zeker aan deel moet nemen of al aan deelgenomen hebt.

Gezellig natuurlijk want tijdens deze activiteit wordt ons DURP opgeluisterd met allerlei muzikale activiteiten op verschillende locaties en zullen in ’t DURP de terrassen tot ‘s avonds laat open zijn. Zodat we allemaal onder het genot van een drankje nog gezellig kunnen bijpraten.

De Oranjevereniging zal deze avond samen met een groot aantal deelnemende winkeliers een gezellige invulling geven aan deze avond. Kom dus bij de tent van de Oranjevereniging (op de steeg) langs en laat je voorlichten over wat je dit jaar moet zien te ontdekken in de diverse etalages van de winkels.

De formulieren met de deelnemende winkeliers kunt u naast in de tent ook afhalen op verschillende punten in het Durp. Door de puzzel op te lossen zijn diverse prijzen te winnen, die belangeloos aangeboden worden door de winkeliers van Noordwijkerhout.

Als u de puzzel heeft opgelost kunt u het formulier in een bus bij de Bruna tot ‘s avonds 22.30 uur en wees op tijd want na 22:30 uur is de inzamelbus weg! Ook zullen er op deze avond diverse bestuursleden van de Oranjevereniging aanwezig zijn om al uw vragen over de vereniging, een mogelijk donateurschap of sponsorschap te beantwoorden.

 

En mocht u meer vragen over ons en onze activiteiten of doelen hebben kunt u deze natuurlijk ook stellen. Voor meer informatie zie www.ovnwh.nl.