Datum: 13-07-2020 - 06:35
27
aug
'16

Noordwijkerhout(ers) in het televisieprogramma 'Geloof en een hoop liefde'. (update 27-8)

Noordwijkerhout werd al eerder dit jaar flink op de kaart gezet en via de televisie is er flink wat naamsbekendheid verworven. Na de KNVB-bekerwedstrijden van VVSB, Omroep West 'Van de Kaart', Mirjam bij Miljoenenjacht, Tonknuppelen van de Staatsloterij en Piet Paulusma weerbericht...

Zoals we al eerder berichten werd er op donderdagmorgen 21 april, opnieuw televisieopnames gemaakt met Noordwijkerhouters in de hoofdrol. Dit keer was het de beurt aan o.a. dominee Egbert van der Weide.

Bij het steken van de bloemencorsowagen van de KAVB-Noordwijkerhout in de Klinkenberghallen in Sassenheim werd de dominee, die meehelp bij het steken, verrast door het televisieprogramma "Geloof en een Hoop Liefde' met EO-presentator Bert van Leeuwen.

Maar ook in de week daarna zijn er nog verschillende opnames en interviews gemaakt met o.a. diaken Bertijn Prins in Noordwijkerhout. Deze week werd bekend dat de uitzending zal plaatsvinden op maandag 12 september en dinsdag 13 september om 17.50 uur op NPO 2.

Update 27-8-2016: Afgelopen zomer is er ook nog gefilmd in ons dorp waarbij o.a. Liesbeth Bouwmeester in de uitzending te zien zal zijn, deze uitzending is op dinsdag 13 september om 17.50 uur.

Het TV-programma 'Geloof en een Hoop Liefde' strijkt iedere keer een week lang neer in een plaats in Nederland. Bert van Leeuwen, Herman Wegter, Mirjam Bouwman, Hella van der Wijst en Kefah Allush zoeken hier naar karakteristieke dorpsverhalen, stadse tradities, de rol van het christelijk geloof en bijzondere mensen.

Leef mee met verschillende bijzondere inwoners van ons dorp en laat je in het programma verrassen door de mooie plekjes in Noordwijkerhout en de interviews met Noordwijkerhouters.

Foto's 21 april BON.