Datum: 22-09-2020 - 13:30
25
aug
'16

Drie fietsongevallen op één dag.

De hulpdiensten hadden het er woensdag maar druk mee, maar liefst 3 fietsongevallen deden zich in de middag en avond voor. In de middag vonden de eerste twee fietsongevallen plaats op een fietspad bij de Duindamse Slag, de 3e om 19.00 uur op het fietspad van de 's Gravendamseweg...

Fietspad Duindamse Slag (foto's 112Bollenstreek in de fotogalerij)
1 - Woensdagmiddag zijn er rond 15.00 uur twee wielrenners hard ten val gekomen op het fietspad in de duinen van de Duindamse Slag en hierbij gewond geraakt. Beide wielrenners zijn naar het ziekenhuis gebracht.

2 - Rond 16.30 uur vond er opnieuw een ongeval plaats op het fietspad bij de Duindamse Slag. Dit keer ging het om een wielrenster die ten val was gekomen en ook daarbij gewond raakte en per ambulance naar het ziekenhuis werd vervoerd.

's Gravendamseweg
Een wielrenner is woensdagavond even na 19.00 uur gewond geraakt bij een aanrijding met een scooterrijder, op de ’s Gravendamseweg (N443). De man reed in een pelotonnetje toen de scooterrijder probeerde in te halen. Daarbij kwam de wielrenner hard ten val op het krappe fietspad. De ambulance is ter plekke lange tijd bezig geweest om hem te stabiliseren. Hij is met spoed naar het ziekenhuis in Leiden vervoerd. Bron: Leidsch Dagblad klik hier voor de foto's van Leon Gielen.

Foto's 112Bollenstreek