Datum: 19-09-2020 - 17:35
28
aug
'16

Mantel-wandeling na zomerstop weer van start.

Op zaterdag 3 september kan iedereen die zorgt voor zijn of haar naaste weer meedoen met de mantel-wandeling. Er wordt gestart vanaf de parkeerplaats tegenover hotel De Witte Raaf aan de Duinweg om 13.30 uur. De wandeling duurt ongeveer een uur en wordt afgesloten...

met koffie of thee. Deelname is gratis. De mantel-wandeling is er voor en door mantelzorgers uit Noordwijkerhout. Het samen wandelen en ondertussen ervaringen uitwisselen of juist even niet met de zorg voor de naaste bezig zijn, geeft een samen-sterk-gevoel en levert veel nieuwe energie op.

Iedereen die zorgt voor zijn of haar chronisch zieke partner, kind, broer/zus, ouder, vriend/vriendin of goede buur kan meewandelen. Denk aan goede schoenen en (hopelijk niet nodig) een paraplu.

U kunt zich aanmelden voor de mantel-wandeling via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06 246 306 28. Resi Veldhoven is initiatiefnemer van de mantel-wandeling. Wilt u Resi volgen? Kijk dan op haar mantelblog https://resiveldhoven.wordpress.com/.  

Ook is er een filmpje van de Duinmantelaars te zien op http://www.bollenstreekmetelkaar.nl/, of volg de facebookpagina van 'Bollenstreek met elkaar'.

 

Tekst Resi Veldhoven. Foto PR.