24
aug
'16

14 september 3e 'Cultuur met Mes en Vork' het 3-gangen diner met humor en muziek.

De vakantie is bijna achter de rug en het najaar zit eraan te komen. Het wordt weer tijd voor een gezellige cabaretavond met een heerlijk 3-gangen diner in Trefcentrum De Duinpan. Net als voor alle voorgaande edities van Cultuur met Mes en Vork heeft Jan J. Pieterse...

weer een tweetal bijzondere cabaretiers weten vast te leggen voor deze avond. Zelf zal hij de verschillende optredens aan elkaar praten en is er ook nog tijd om voor te lezen uit zijn eigen hilarische puntdichtbundels.

Marjolijn van Kooten
Ze werd geboren in Amsterdam maar groeide op in Zaandam. Ze doorliep de MEAO en HEAO en studeerde communicatie wetenschappen aan de Universiteit van Amsterdam. Ze deed auditie voor de Amsterdamse Theater Academie waar ze in 2010 afstudeerde.

In datzelfde jaar won ze de tweede prijs tijdens het Wim Sonneveld concours. Sinds die tijd toert ze door het land met haar eigen voorstellingen en heeft ze haar eerste boek geschreven. Ze wordt omschreven als een originele theaterpersoonlijkheid die de lach aan haar kont heeft hangen. Haar humor vindt ze in de tragiek en onhandigheid. Met haar optreden doet ze een beetje denken aan Brigitte Kaandorp.

Ernest Beuving
Naast Marjolijn van Kooten treedt deze avond op Ernest Beuving. Een alleskunner, die moeiteloos allerlei typetjes met de daarbij behorende stemmetjes kan neerzetten. Hij heeft het onderkoelde van Tommy Cooper, maar dwingt respect af voor zijn voortreffelijk gezongen liedjes en mooie teksten.

Hij begon als straatmuzikant en werkte jarenlang als psychiatrisch verpleegkundige. Hij vormde een theater duo met Marcellino Bogers, maar na 8 theatershows en 5 cd’s hieven ze zichzelf op en sinds 2012 is Ernest solo te zien in de verschillende Nederlandse en Vlaamse theaters.

Kaarten bestellen
Kaarten bestellen voor dit avondvullende programma, incl. het door Kees Klein met passie bereide 3-gangen diner kan uitsluitend via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..  De kosten bedragen € 36,- per persoon en zijn incl. een welkomstdrankje, het 3-gangen diner en het entertainmentprogramma.

Voor aanvullende informatie kunt u kijken op www.duinpandezilk.nl. De zaal is open om 18.30 uur en om 19.00 staat het voorgerecht op tafel. Parkeren is kosteloos in de directe omgeving van De Duinpan, Sportlaan 34, De Zilk

Tekst Trefcentrum De Duinpan.

Foto’s Marjolijn van Kooten en Ernest Beuving van Jan J. Pieterse.