Datum: 25-09-2023 - 01:35
23
aug
'16

Nog een paar plekjes over bij Handbalvereniging Northa.

De Nederlandse handbaldames hebben het prima gedaan in Rio. Hoewel er net geen medaille werd binnengesleept is een vierde plek natuurlijk een zeer goede prestatie. Het is iedereen opgevallen wat een toffe en veelzijdige sport handbal eigenlijk is. De populariteit van deze sport...

die in vele landen steevast als tweede grootste teamsport van het land wordt aangemerkt (Duitsland, Frankrijk, Zweden, Denemarken enz.), neemt ook in Nederland weer toe en dat merkt de Noordwijkerhoutse handbalvereniging Northa.

Nu de zomervakantie is afgelopen en het nieuwe seizoen weer van start gaat moeten er weer teams worden gevormd. Handbalvereniging Northa heeft nog een paar plekjes in de verschillende teams waar men zich voor kan aanmelden. Het gaat om de leeftijdscategorie tussen 6 en 70 en het geld voor zowel jongens als meisjes. Vooral de jeugd raden we aan snel te reageren, want je wil natuurlijk niet te laat zijn.

Handbalvereniging Northa speelt gedurende de zomer op het buitenveld op de Boekhorst. In de winterperiode wordt handbal binnen gespeeld, en dat doet Northa tot nu toe in de Schelft. Er wordt één of twee keer per week getraind en de wedstrijden worden op zondag gespeeld.

Zoek je nog een sport voor het komende jaar? Ben je sportief en sociaal? Kijk dan op www.northa.nl voor de trainingstijden en kom vrijblijvend een keertje kijken.  

Tekst HV Northa.